مجموعه فرمولسازان

این مجموعه انواع فرمولاسیون مایع نرم کننده لباس را مطابق با جدیدترین دانش روز ارائه می دهد و همچنین شما را سال ها هم از نظر تولید محصول و هم از نظر به روز رسانی فرمول ها, حمایت و پشتیبانی می کند.

زمینه فعالیت مجموعه

ارائه فرمول تولید مایع نرم کننده لباس, آموزش تولید مایع نرم کننده لباس,

مشاوره و پشتیبانی جهت تامین مواد اولیه و دستگاه و تجهیزات

ارائه تخصصی انواع فرمولاسیون مایع نرم کننده لباس

مایع نرم کننده لباس صنعتی, مایع نرم کننده لباس کارخانه ای

فرمول مایع نرم کننده لباس

سال ها همکاری موثر و موفق با کشورهایی چون ایران, عراق, افغانستان, تاجیکستان, کردستان, آذربایجان, ترکمنستان و... و کسب رضایت شما عزیزان, افتخار ماست.

ارائه مشاوره رایگان از طریق (واتساپ, تلگرام, ایمو و ...)
شماره تماس: 09157343270
اینستاگرام: formulsazan


تاریخچه مایع نرم کننده لباس

برخی از مواد شوینده مصنوعی، روغن‌ ها و موم‌ های طبیعی را از الیاف پارچه جدا می‌ کنند، که لباس‌ ها را خشن و سفت می‌ کند. اما در دهه 1930، نرم کننده های لباس برای مقابله با اثرات شوینده های مصنوعی اختراع شد.

مایع نرم کننده لباس چیست

شستشوی ماشینی فشار مکانیکی زیادی به منسوجات، به ویژه الیاف طبیعی مانند پنبه و پشم وارد می‌ کند. الیاف سطح پارچه له شده و ساییده و به هم فشرده می شوند و هنگام خشک شدن لباس ها در هوا سفت می شوند و حس خشن به لباس می دهد. افزودن مایع نرم کننده لباس به شستشوی نهایی باعث می‌ شود لباس‌ ها نرم‌ تر شوند.

مایع نرم کننده لباس مایعی است که در طول چرخه آبکشی در ماشین لباسشویی روی لباس ها اعمال می شود تا از سختی لباس هایی که پس از شستشو با ماشین در هوا خشک می شوند، کاسته شود.

نحوه عملکرد مایع نرم کننده لباس

نرم‌ کننده‌ های لباس، سطح پارچه را با ترکیبات شیمیایی که دارای بار الکتریکی هستند می‌ پوشانند و باعث می‌ شوند تا نخ‌ ها از سطح ایستاده شوند و در نتیجه بافتی نرم‌ تر ایجاد کنند. نرم کننده های کاتیونی با جاذبه الکترواستاتیکی به گروه های دارای بار منفی روی سطح الیاف متصل می شوند و بار آنها را خنثی می کنند. زنجیره های بلند آلیفاتیک سپس به سمت بیرون فیبر قرار می گیرند و خاصیت روان کنندگی می دهند.
مایع نرم کننده لباس خاصیت ضد الکتریسیته ساکن را به پارچه ها می بخشند و در نتیجه از ایجاد بار های الکترواستاتیکی روی الیاف مصنوعی جلوگیری می کنند که چسبندگی پارچه در حین جا به جایی و پوشیدن، صدا های ترک خوردگی و جذب گرد و غبار را از بین می برند. همچنین، نرم کننده‌ ها اتو کردن پارچه‌ ها را آسان‌ تر می‌ کنند و به کاهش چین و چروک لباس‌ ها کمک می‌ کنند.

ویژگی های مایع نرم کننده لباس

 1) دارای خاصیت نرم کنندگی و ضد الکتریسیته

2) حاوی رایحه خوش

3) کاهش چین و چروک لباس

4) سازگار با انواع مختلف الیاف و پارچه

5) افزایش طول عمر لباس

6) در حال تولید صنعتی

نحوه استفاده صحیح از مایع نرم کننده لباس

برای شستشوی لباس در ماشین لباسشویی، همزمان با اضافه کردن پودر یا مایع لباسشویی, مقدار مورد نیاز نرم‌ کننده را به محفظه‌ مخصوص این ماده اضافه کنید. مایع نرم کننده لباس را نباید بیش از مقدار استاندارد در ماشین بریزید، زیرا ممکن است خوب شسته نشود و به پوست بدن شما آسیب برساند. مقدار استاندارد برای هر ۴-۵ کیلو، ۳۵ میلی‌ لیتر و برای هر ۶-۷ کیلو گرم حدود ۵۵ میلی‌ لیتر است.

برای شستشوی دستی مقدار ۱۵-۱۸ میلی‌ لیتر نرم‌ کننده را در ۱۰ لیتر آب حل کنید. لباس‌ ها را بعد از شستشو با پودر یا مایع لباسشویی و قبل از آبکشی نهایی در این محلول  خیس کنید و بعد از۱۵  چند دقیقه لباس‌ ها را به‌طور کامل آبکشی کنید.

مایع نرم کننده لباس برای پارچه های پنبه ای بسیار مناسب است.

مزایای استفاده از مایع نرم کننده لباس

مایع نرم کننده لباس باعث می‌شود لباس‌ ها برای مدت طولانی‌ تری نو به نظر برسند. برخی الیاف مثل پشم در اثر استفاده مکرر ممکن است در هم فرو بروند و گلوله شوند اما استفاده از نرم کننده باعث می‌ شود لباس شما در مقابل گلوله گلوله شدن و حتی پارگی در امان بماند.
نرم کننده لباس به طور ملایم تک تک الیاف لباس شما را نرم کرده و حالت می‌ دهد و کمک می‌ کند تا حالت الاستیسیته این الیاف برای مدت بیشتری حفظ شود و لباس فرم اصلی خود را از دست ندهد.
همچنین نگهداری لباس راحت تر می شود چون لباسی که با نرم کننده شسته شده است کمتر چروک می‌ شود و نیاز کمتری به اتو کردن خواهد داشت در نتیجه لباس شما از آسیب‌ های اتو کردن در امان بوده و بیشتر عمر خواهد کرد.
نرم کننده های لباس‌ بوی خوبی به لباس های شما میدهند.

معایب استفاده از مایع نرم کننده لباس

نرم کننده های لباس حاوی اسید استئاریک یا اسید های چرب بوده و عطر یا سایر مواد شیمیایی مختلف نیز به آن‌ ها اضافه می‌شود. در ماشین لباسشویی، اسید استئاریک در اثر گرما ذوب شده و به صورت یک لایه بر روی لباس‌ ها قرار می‌ گیرد که همین مسئله باعث نرم شدن آن‌ ها و کاهش الکتریسیته ساکن می‌ شود. متاسفانه، لایه اسیدی علاوه بر لباس‌ ها، به بخش‌های مختلف ماشین لباسشویی هم می‌ چسبد و این مسئله وقتی مشکل ساز می‌ شود که فیلتر پرز خشک کن هم از این مواد پوشیده شود. مواد به جا مانده از مایع نرم کننده به مرور بر روی فیلتر جمع می‌ شوند تا اینکه در نهایت این فیلتر به شدت در جای خود سفت شده و سوراخ هایش مسدود می گردد و باعث به جا ماندن پرز ها روی لباس ها می گردد چون سوراخ فیلتر مسدود شده و هوایی برای خروج پرز ها جریان ندارد. همچنین مایع نرم کننده برای همه لباس ها مناسب نیستند مخصوصا حوله ها و پارچه های آبگیری. زیرا چربی های موجود در مایع نرم کننده که بر روی این پارچه ها قرار می گیرد موجب کاهش قدرت جذب آب در آنها می گردد.