مجموعه فرمولسازان

این مجموعه انواع فرمولاسیون مایع لباسشویی را مطابق با جدیدترین دانش روز ارائه می دهد و همچنین شما را سال ها هم از نظر تولید محصول و هم از نظر به روز رسانی فرمول ها, حمایت و پشتیبانی می کند.

زمینه فعالیت مجموعه

ارائه فرمول تولید مایع لباسشویی, آموزش تولید مایع لباسشویی,

مشاوره و پشتیبانی جهت تامین مواد اولیه و دستگاه و تجهیزات

ارائه تخصصی انواع فرمولاسیون مایع لباسشویی

مایع لباسشویی صنعتی, مایع لباسشویی کارخانه ای, مایع لباسشویی آنزیم دار، مشکین شوی

فرمول مایع لباسشویی


سال ها همکاری موثر و موفق با کشورهایی چون ایران, عراق, افغانستان, تاجیکستان, کردستان, آذربایجان, ترکمنستان و... و کسب رضایت شما عزیزان, افتخار ماست.

ارائه مشاوره رایگان از طریق (واتساپ, تلگرام, ایمو و ...)
شماره تماس: 09157343270
اینستاگرام: formulsazan
جیمیل: formulsazan
@yahoo.com


تاریخچه مایع لباسشویی

از زمان های قدیم، افزودنی های شیمیایی برای تسهیل شستشوی مکانیکی الیاف نساجی با آب استفاده می شد. اولین شواهد ثبت شده از تولید مواد صابون مانند به حدود 2800 سال قبل از میلاد در بابل بر می گردد. شرکت های شیمیایی آلمان در سال 1917 در پاسخ به کمبود مواد تشکیل دهنده صابون در طول محاصره متفقین آلمان در طول جنگ جهانی اول، یک سورفکتانت آلکیل سولفات تولید کردند. در دهه 1930، مسیرهای تجاری برای رسیدن به الکل های چرب ایجاد شد و این مواد جدید به استرهای سولفات آنها تبدیل شدند.

مایع لباسشویی چیست

شوینده لباسشویی نوعی ماده تمیز کننده است که برای تمیز کردن لباس های کثیف استفاده می شود. شوینده لباسشویی به صورت پودر, مایع و ژل تولید می شود.

نحوه عملکرد مایع لباسشویی

سورفکتانت ها با دو نوع مختلف سطح مانند روغن و آب تعامل دارند. دم یک مولکول سورفکتانت آبگریز است یا جذب آب نمی شود. چیزی که انتهای آبگریز به آن جذب می شود، گریس و کثیفی است. از سوی دیگر، سر مولکول سورفکتانت آبدوست است که این مولکول جذب آب می شود. بنابراین وقتی یک تکه لباس چرب با مواد شوینده حاوی سورفکتانت در آب غوطه ور می شود، دم مولکول های سورفکتانت به گریس می چسبد و سر مولکول به سمت آب جذب می شود. وقتی ماشین لباسشویی لباس ها را به هم می زند، مولکول ها کره های کوچکی را تشکیل می دهند که در آب معلق می مانند و با تخلیه آب شسته می شوند. بنابراین، مزیت اصلی سورفکتانت‌ ها توانایی آن‌ ها در بیرون کشیدن کثیفی از لباس است و در عین حال مطمئن می‌ شوند که به پارچه‌ ها باز نمی‌ گردند.

برخی از انواع سورفکتانت‌ ها معمولاً به دلیل وجود یون‌ های مثبت اضافی، در آب سخت به خوبی کار نمی‌ کنند. افزودنی هایی به نام بیلدر به مواد شوینده کمک می کنند تا در شرایط آب سخت بهتر عمل کنند. بیلدر ها این کار را با اتصال و حذف یون های کلسیم (Ca2+) و منیزیم (Mg2+) در آب سخت انجام می دهند. این امر به سورفکتانت‌ ها، به‌ویژه سورفکتانت‌ های آنیونی، اجازه می‌ دهد تا به جای یون‌ های دارای بار مثبت در آب شستشو، به دوده بیشتری متصل شوند.

ترکیبات موجود در مواد شوینده لباس

بیلدرها:
بیلدرها نرم کننده آب هستند. اکثر منابع آب خانگی حاوی مقداری مواد معدنی محلول هستند. کاتیون‌های فلزی موجود در این مواد معدنی محلول، به‌ویژه یون‌های کلسیم و منیزیم، می‌توانند با سورفکتانت‌ ها واکنش دهند و کف صابون را تشکیل دهند که برای تمیز کردن بسیار مؤثر است و می‌ تواند بر روی اجزای پارچه و ماشین لباسشویی رسوب کند. بیلدر ها یون های معدنی مسئول آب سخت را از طریق تبادل یونی حذف می کنند.

سورفکتانت:
سورفکتانت ها مسئول بیشتر عملکرد پاک کنندگی در مواد شوینده لباسشویی هستند. آنها این امر را با کاهش کشش سطحی آب برای بهبود مرطوب شدن فراهم می کنند.

مواد شوینده لباس عمدتا حاوی سورفکتانت های آنیونی و غیر یونی هستند. سورفکتانت های کاتیونی معمولاً با مواد شوینده آنیونی ناسازگار هستند و راندمان تمیز کنندگی ضعیفی دارند. آنها فقط برای برخی موارد مانند نرم کننده های پارچه، عوامل ضد الکتریسیته ساکن و زیست کش ها استفاده می شوند. سورفکتانت های زوئیتریونی به ندرت در شوینده های لباسشویی عمدتاً به دلایل هزینه بالا, استفاده می شوند. اکثر شوینده ها از ترکیبی از سورفکتانت های مختلف برای متعادل کردن عملکرد خود استفاده می کنند.

سفید کننده:
سفید کننده های لباسشویی مدرن شامل سفید کننده خانگی (هیپوکلریت سدیم) نمی شوند. سفید کننده های لباسشویی معمولاً ترکیبات افزودنی پایدار پراکسید هیدروژن هستند، مانند پربورات سدیم و پر کربنات سدیم، اینها به عنوان جامد غیر فعال هستند اما پس از قرار گرفتن در معرض آب، پراکسید هیدروژن را آزاد می کنند. اهداف اصلی سفید کننده ها, لکه های آلی قابل اکسید شدن هستند که معمولاً منشا گیاهی دارند.

آنزیم ها:

آنزیم ها برای تخریب لکه های سر سخت متشکل از پروتئین ها (مانند شیر، کاکائو، خون، زرده تخم مرغ، علف)، چربی ها (مانند شکلات، چربی ها، روغن ها)، نشاسته ها (مانند لکه های آرد و سیب زمینی) و سلولز (آسیب دیده) مورد نیاز هستند. هر نوع لکه به نوع متفاوتی از آنزیم نیاز دارد: پروتئازها (ساویناز) برای پروتئین ها، لیپازها برای گریس، آمیلازها برای کربوهیدرات ها و سلولاز ها برای سلولز.

ویژگی های فرمول مایع لباسشویی فرمولسازان

1) دارای قدرت پاک کنندگی و لکه بری بالا

2) مناسب برای انواع لباس و پارچه

3) عدم آسیب به الیاف و تار و پود پارچه

4) حاوی آنزیم های مختلف

5) عدم دو فاز شدن و ته نشینی

6) دارای غلظت و پی اچ مناسب

7) سازگار با دما های مختلف

8) دارای رایحه خوش

9) در حال تولید صنعتی

نحوه استفاده صحیح از مایع لباسشویی

مقدار مایع لباسشویی را متناسب با حجم لباس بریزید. محل نرم کننده لباس و مایع لباسشویی با یکدیگر فرق دارند، مایع لباسشویی را در محفظه مخصوص ماشین بریزید.
اگر مایع را در قسمت اشتباه بریزید، مواد شوینده باعث ایجاد لکه سفید روی لباس‌ ها می‌ شود و یا قبل از ورود به دیگ، از لوله‌ های ماشین لباسشویی خارج شده و لباس‌ ها به خوبی تمیز نمی‌ شوند.

برای شستشوی دستی مقداری از مایع را در وان یا سطل بریزید و در آب حل کنید و سپس لباس ها را داخل آن بریزید و با دست مالش دهید و سپس کامل آبکشی کنید.

مزایای استفاده صحیح از مایع لباسشویی

در شرایطی مانند دمای پایین و یا سختی آب همچنان کارآمد است و اثری روی لباس به جای نمی‌ گذارد.

دارای مواد شیمیایی کمتری در مقایسه با پودر است و در نتیجه برای ماشین لباسشویی و محیط‌ زیست بهتر است.

مایع لباسشویی در مقایسه با پودر از تنوع محصول بیشتری برخوردار است.

عملکرد مایع لباسشویی نسبت به الیاف پارچه ملایم‌ تر از پودر است.

ماشین‌ های لباسشویی جدید و پیشرفته بیشتر با شوینده‌ های مایع سازگار هستند.

برای لکه‌ های روغنی و چسبنده مانند گریس بهتر از پودر عمل می‌ کند.

معایب استفاده صحیح از مایع لباسشویی

مایع لباسشویی نسبت به پودر گران‌ تر است.

معمولا در ظروف پلاستیکی وارد بازار می‌ شود که برای طبیعت مضر هستند.

برای شست‌ و شوی روزانه و لکه‌ های جدید بسیار مناسب است، اما لکه‌ های سر سخت و قدیمی را به سختی پاک می‌ کند.

از مواد نگهدارنده برای جلوگیری از فساد مایع لباسشویی در ترکیبات آن استفاده می‌ شود که مضر هستند.