مجموعه فرمولسازان

این مجموعه انواع فرمولاسیون شامپو گیاهی را مطابق با جدیدترین دانش روز ارائه می دهد و همچنین شما را سال ها هم از نظر تولید محصول و هم از نظر به روز رسانی فرمول ها, حمایت و پشتیبانی می کند.

زمینه فعالیت مجموعه

ارائه فرمول شامپو گیاهی, آموزش تولید شامپو گیاهی,

مشاوره و پشتیبانی جهت تامین مواد اولیه و دستگاه و تجهیزات

ارائه تخصصی انواع فرمولاسیون شامپو گیاهی

شامپو هفت گیاه صدفی شیری, شامپو هفت گیاه برای موهای معمولی

فرمول شامپو گیاهی


سال ها همکاری موثر و موفق با کشورهایی چون ایران, عراق, افغانستان, تاجیکستان, کردستان, آذربایجان, ترکمنستان و... و کسب رضایت شما عزیزان, افتخار ماست.

ارائه مشاوره رایگان از طریق (واتساپ, تلگرام, ایمو و ...)
شماره تماس: 09157343270
اینستاگرام: formulsazan


تاریخچه شامپو گیاهی

پریکارپ Spindus mukorossi که معمولاً به عنوان Soapnut یا reetha شناخته می شود، میوه های Phyllanthus emblica که معمولاً به عنوان Amla شناخته می شود و غلاف های خشک شده Sheekakai به طور سنتی در هند برای قرن ها برای شستن مو استفاده می شده است.

Reetha و Sheekakai به دلیل محتوای بالای ساپونین در هنگام تکان دادن با آب، کف غنی تولید می کنند. همچنین به دلیل ایجاد اثرات مفید بر روی پوست و سایر سیستم های بدن شناخته شده اند. میوه آملا سرشار از ویتامین C است و برای مو به عنوان عامل ضد شوره، محرک رشد مو و تقویت موها استفاده می شود. درخت Ziziphus spina christi که در زبان عربی به عنوان Sidr شناخته می شود، بومی خاورمیانه از جمله عمان است و از برگ های آن به طور سنتی توسط زنان برای شستن، تیره کردن و بلند کردن موها استفاده می شود. همچنین حاوی چهار گلیکوزید ساپونین است که به از بین بردن سبوم اضافی بدون ایجاد عوارض جانبی کمک می کند.

شامپو گیاهی چیست

شامپو اساساً محلولی از یک شوینده حاوی مواد افزودنی مناسب مانند تقویت کننده, حالت دهنده مو، روان کننده، دارویی و غیره است. امروزه بسیاری از شامپو های مصنوعی، گیاهی، دارویی و غیر دارویی در بازار موجود است، اما محبوبیت شامپو های گیاهی در بین مصرف کنندگان به دلیل اعتقاد آنها مبنی بر بی خطر بودن و عاری از عوارض جانبی این محصولات در حال افزایش است.

فرمولاسیون های شامپو های گیاهی به عنوان جایگزینی برای شامپو های مصنوعی در نظر گرفته می شوند، اما فرمولاسیون شامپو گیاهی با استفاده از مواد خام کاملا طبیعی کار دشواری است. تعداد زیادی از گیاهان دارویی وجود دارند که اثرات مفیدی بر روی مو دارند و معمولاً در فرمولاسیون شامپو استفاده می شوند. این محصولات گیاهی ممکن است به صورت پودری، خام، عصاره های خالص شده یا مشتقات استفاده شوند.

نحوه عملکرد شامپو گیاهی

هدف اصلی شامپو پاک کردن گرد و خاک و سپس حالت دادن به مو است. بنابراین شامپو از دو نوع ماده متفاوت در فرمولاسیون تهیه می شود. اولین مورد مواد فعال کننده سطح هستند که برای تمیز کردن موها طراحی شده اند و مورد دوم مواد حالت دهنده ای هستند که از ایجاد الکتریسیته ساکن در موها جلوگیری می کنند.

مواد اصلی تشکیل دهنده شامپو ها ترکیبی از مواد فعال کننده است. یک شامپو فقط حاوی یک سورفاکتانت نیست. بعضی از شامپو ها برای نظافت و شستشو است در حالی که برخی دیگر عملکرد کف کنندگی و شستشو را بهبود می بخشند. سورفاکتانت ها با کاهش کشش سطحی بین آب و خاک عمل می کنند تا آلودگی ها را از روی مو پاک کنند. مولکول های سورفاکتانت حاوی دو قسمت مجزا هستند، اول یک گروه آب دوست که جذب آب می شود و دوم یک زنجیره چرب (لیپوفیلیک) که جذب خاک می شود.

مولکول های سورفاکتانت ذره های خاک را احاطه کرده و در نهایت آن را در آب پخش می کنند. هر چه مقدار چربی بیشتری به مولکول های سورفاکتانت متصل شود، شامپو مقدار بیشتری کف تولید می کند. به همین دلیل است که اولین بار شستشوی موی کثیف ممکن است کف زیادی ایجاد نشود، اما بعد از تکرار مجدد شستشو میزان کف بیشتری تولید می شود.

عصاره های موجود در شامپو گیاهی

گل ختمی:

شامپو های گیاهی گل ختمی نرم کننده مو هستند و رفع کننده بسیار قوی شوره سر و شپش است.

آلوئه ورا:

گیاه آلوئه ورا سرشار از خاصیت های متفاوت است و می تواند در کنار دیگر گیاهان, در کنترل موهای چرب بی نظیر باشد.

رزماری:

عصاره رزماری می تواند کدر بودن موها را تا حد بالایی از بین ببرد و نرم کننده بسیار قوی برای موهای آسیب دیده است.

سیر:

عصاره سیر که می تواند با قدرت بسیار بالایی شوره سر را برطرف کند. سیر دارای ماده ای با نام ماده آدنوزین است که می تواند باعث رویش مو به حد بالا شود  و باکتری ها و قارچ های سر را رفع کند.

بابونه:

عصاره بابونه موجود در این شامپو که شامل خواص ضد عفونی است، فولیکول‌ های مو را از آلودگی و چربی‌ های مسدودکننده رهایی می‌ بخشد و رشد مو را افزایش می‌ د‌هد.

ویژگی های فرمول شامپو گیاهی فرمولسازان

1) جلوگیری از ریزش مو

2) تقویت کننده مو

3) از بین برنده مو خوره و شوره سر

4) دارای خاصیت نرم کنندگی مو

5) پی اچ سازگار با پوست سر

6) حاوی رایحه خوش

7) عدم دو فاز شدن و ته نشینی

8) حاوی عصاره های گیاهی

9) در حال تولید صنعتی

نحوه استفاده صحیح از شامپو گیاهی

ابتدا موهای خود را شسته و سپس مقداری از شامپو را روی دست خود ریخته و دست ها را مالش داده تا شامپو روی دست شما کاملا پخش شود. اینکار باعث می شود تا حرارت دست های شما باعث عملکرد بهتر شامپو شود. توصیه می شود که کف شامپو روی دست های خود شما تشکیل داده و سپس موها را با آن شست و شو دهید.ضرورتی ندارد که شامپو روی سر بماند. همان زمانی که برای شستن موهای خود استفاده می کنید، کافی خواهد بود. البته اگر شامپو شما نوع درمانی باشد باید به مدت ۳ الی ۵ دقیقه مهلت دهید روی سرتان بماند و سپس موهای خود را بشویید.

مزایای استفاده از شامپو گیاهی

اثر حالت دهندگی که توسط گیاهان به وجود می آید، برای مو مفید تر است در حالی که شامپو های شیمیایی با انواع مختلفی از مواد شیمیایی موجود در آن، ممکن است به موها آسیب دائمی برساند. در واقع خواص شامپو گیاهی اصلی ترین دلیل استفاده از آنهاست.

هدف اصلی شامپو های شیمیایی اساساً از بین بردن چربی موها است که موها را خشک و آسیب دیده می کند. در حالی که شامپو های گیاهی علاوه بر جذب مواد مغذی ضروری به مو، اثر پاک کنندگی ملایم برای از بین بردن چربی موها به همراه دارد.

در شامپو های ضد شوره، از یک عامل ضد میکروبی به نام Climbazole استفاده می شود که مانند یک ضد بیوتیک عمل نموده و به طور موقت باعث از بین رفتن شوره سر می شود. در حالی که شامپو های گیاهی ضد شوره دارای خواص زنجبیل، چریش و تولاسی هستند که به از بین بردن ارگانیسم های شوره سر کمک می کند. این شامپو ها حاوی ترکیبات ضد میکروبی مانند Gingerols و shagols هستند که موجودات ایجاد کننده شوره را بدون ایجاد هیچ گونه مقاومتی از بین می برند.

در شامپو های شیمیایی برای ایجاد حس ابریشمی روی موها از سیلیکون استفاده می کنند که این ماده به دلیل عدم تجزیه آسان در طبیعت، برای محیط زیست خطرناک است. گیاهان خاصی مانند هیبیسکوس وجود دارند که همان احساس ابریشمی را ایجاد نموده و در شامپو های گیاهی استفاده می شوند.

مواد نگهدارنده ای که در شامپو های شیمیایی وجود دارند، ممکن است در عملکردهای بیولوژیکی طبیعی بدن خلل ایجاد نمایند که ممکن است منجر به برخی خطرات احتمالی برای سلامتی شود. خواص شامپو گیاهی و فرمولاسیون پایدار و قوی بدون استفاده از مواد نگهدارنده آن است که دلیل ارجعیت آن به شامپو های شیمیایی می باشد.

معایب استفاده از شامپو گیاهی

سعی شده است تا در تولید شامپوهای گیاهی بیشترین دوز استاندارد از مواد خالص و ارگانیک گیاهی و طبیعی استفاده شود تا حداکثر نتیجه مطلوب حاصل شود اما لازم به توضیح است که برای ایجاد قدرت تمیزکنندگی و چربی زدایی در شامپو ها نمی توان فقط به ترکیبات گیاهی بسنده کرد و بایدحداقلی از ترکیبات شیمیایی در پایه شامپو استفاده گردد.