مجموعه فرمولسازان

این مجموعه انواع فرمولاسیون اکسیدان مو را مطابق با جدیدترین دانش روز ارائه می دهد و همچنین شما را سال ها هم از نظر تولید محصول و هم از نظر به روز رسانی فرمول ها, حمایت و پشتیبانی می کند.

زمینه فعالیت مجموعه

ارائه فرمول اکسیدان مو, آموزش تولید اکسیدان مو,

مشاوره و پشتیبانی جهت تامین مواد اولیه و دستگاه و تجهیزات

ارائه تخصصی انواع فرمولاسیون اکسیدان مو  فرمول اکسیدان مو


سال ها همکاری موثر و موفق با کشورهایی چون ایران, عراق, افغانستان, تاجیکستان, کردستان, آذربایجان, ترکمنستان و... و کسب رضایت شما عزیزان, افتخار ماست.

ارائه مشاوره رایگان از طریق (واتساپ, تلگرام, ایمو و ...)
شماره تماس: 09157343270
اینستاگرام: formulsazan


تاریخچه اکسیدان مو

رنگ کردن مو یک هنر باستانی است که شامل درمان مو با ترکیبات شیمیایی مختلف است. در زمان های قدیم رنگ ها را از گیاهان می گرفتند. برخی از شناخته شده ترین آنها عبارتند از حنا، رنگ نیل، سنا، زردچوبه و آملا. سایر موارد عبارتند از کاتام، پوست گردوی سیاه تره فرنگی. در کتاب هجده کتاب اسرار هنر و طبیعت در سال 1661، روش های مختلف رنگ آمیزی مو به رنگ سیاه، طلایی، سبز، قرمز، زرد و سفید توضیح داده شده است. توسعه رنگ‌ های مصنوعی برای مو به کشف واکنش‌ پذیری پارا فنیلن دی‌آمین (PPD) با هوا در دهه 1860 بر می‌ گردد. Eugène Schueller، بنیانگذار L'Oréal، به دلیل ایجاد اولین رنگ موی مصنوعی در سال 1907 شناخته شده است. در سال 1947 شرکت آلمانی لوازم آرایشی شوارتسکف اولین محصول رنگی خانگی را با نام "Poly Color" عرضه کرد. رنگ کردن مو در حال حاضر یک صنعت چند میلیارد دلاری است که شامل استفاده از رنگ های گیاهی و مصنوعی است.

اکسیدان مو چیست

رنگ کردن مو عملی پر طرفدار است جهت پوشاندن موهای سفید یا خاکستری یا تغییر رنگ مو به رنگی بهتر و شیک تر. رنگ کردن شیمیایی مو توسط دو عامل انجام می گیرد. مورد اول عامل رنگ دهنده و مورد دوم عامل اکسید کننده می باشد. در واقع اکسیدان به عنوان عامل کاتالیزور عمل کرده و سبب نفوذ رنگ به داخل بافت مو می گردد. در اثر ترکیب اکسیدان با رنگ مو یک مخلوط یکنواخت تشکیل می گردد.

اکسیدان ها در انواع گیاهی و شیمیایی موجود هستند.

نحوه عملکرد اکسیدان مو

اکسیدان ها حاوی پر اکسید هیدروژن با درصد های مختلفی می باشد که بر روی روشن شدن مو تاثیر می گذارد. هیدروژن پراکسید با ایجاد واکنش شیمیایی در قشر مو, کوتیکول مو را جدا کرده و در داخلی ترین قسمت مو که رنگدانه ها را نگه داری می کند, نفوذ می‌ کند و با از بین بردن آن ها, باعث می‌ شود که رنگ پذیری مو افزایش پیدا کند. اگر اکسیدان خیلی قوی باشد موجب از بین رفتن سولفور های مو و در نتیجه خشکی مو می گردد.

انواع اکسیدان مو

اکسیدان ۳%:

ضعیف ترین اکسیدان به شمار می رود که برای موهای کم پشت و نازک بسیار مناسب است. در رنگساژ ها, در رنگ های هایلایت و مش و انواع لایت بسیار کاربرد داشته و در استفاده از رنگهای تیره مثل مشکی و قهوه ای تیره روی مو باعث ثبات و تیرگی بیشتر رنگ مو می شود.

اکسیدان ۶%:

این اکسیدان برای پوشش تار های سفید بسیار پر کاربرد بوده و در دکلره های ضعیف و تکنیک دکوپاژ مورد استفاده قرار می گیرد. برای رسوب رنگ در ساقه مو و همچنین به منظور کاهش خطر سوختن موها برای مش فویل و تکنیک های آمبره و سامبره نیز انتخاب مناسبی است. همچنین می توان در رنگ ریشه و رنگ ابرو نیز کاربرد زیادی دارد.

اکسیدان ۹%:

این اکسیدان قابلیت روشن کنندگی دارد و می تواند با کمک رنگ های روشن تر به باز شدن رنگ مو کمک نماید در انواع مدل رنگ مو کاربرد دارد و همچنین یکی از اکسیدان های پر طرفدار برای دکلره نیز به شمار می رود.

اکسیدان ۱۲%:

برای دکلره قوی مورد استفاده قرار می گیرد که پیشنهاد می شود ترجیحا از این شماره اکسیدان برای دکلره استفاده نشود مگر اینکه توسط آرایشگران حرفه ای مورد استفاده قرار گیرد چون آسیب استفاده از این نوع اکسیدان ها برای مو زیاد می باشد. این اکسیدان درجه روشن کنندگی بالایی خواهد داشت. چنانچه به درستی استفاده نگردد موجب خشکی و شکنندگی تار های مو می شود.

ویژگی های فرمول اکسیدان مو فرمولسازان

1)عدم ایجادگاز و کف

2) دارای غلظت مناسب

3) پی اچ استاندارد و سازگار با مو

4) ایجاد اثر بخشی سریع رنگ مو

5) عدم دو فاز شدن و ته نشینی

6) حاوی ترکیبات نرم کننده مو

7) در حال تولید صنعتی

نحوه استفاده صحیح از اکسیدان مو

نوع اکسیدانی که استفاده می شود باید متناسب با مقدار دلخواه روشنی و تیرگی موی شما باشد. زیرا اکسیدان های شماره بالا مو را روشن تر می کنند. مقدار اکسیدان در رنگ مو معمولا در تمام رنگ ها یک و نیم به یک است. این نسبت به صورت 1:1.5 نمایش داده می شود. یعنی به ازای 100 میلی لیتر رنگ, نیاز به 150 میلی لیتر اکسیدان می باشد. البته در تکنیک های متفاوت رنگ آمیزی مو این نسبت ها تغییر می کند. مثلا برای رنگساژ, اکسیدان مناسب سه و شش درصد است. در رنگساژ به نسبت 3 برابر اکسیدان ترکیب می شود.

مزایای استفاده از اکسیدان مو

هنگامی که اکسیدان با رنگ مو ترکیب می‌ شود، اکسیدان باعث فعال شدن رنگ مو می شود همچنین هیدروژن پروکساید موجود در اکسیدان مو باعث باز شدن کوتیکول مو می‌شود و رنگ طبیعی مو را از بین می برد  تا رنگ مو به موها رنگ دهد.  

همچنین اکسیدان در اثر ترکیب شدن با رنگ مو مخلوط  غلیظی را بوجود می‌ آورد که استفاده از رنگ مو را آسان می‌کند و رنگ مو را به صورت یکنواخت روی سر پخش می کند.

معایب استفاده از اکسیدان مو

استفاده زیاد و مداوم از اکسیدان موجب آسیب به کوتیکول مو و در نتیجه خشکی و از بین رفتن حالت مو ها می شود.