مجموعه فرمولسازان
این مجموعه انواع فرمولاسیون نرم کننده مو را مطابق با جدیدترین دانش روز ارائه می دهد و همچنین شما را سال ها هم از نظر تولید محصول و هم از نظر به روز رسانی فرمول ها, حمایت و پشتیبانی می کند.
زمینه فعالیت مجموعه
ارائه فرمول نرم کننده مو, آموزش تولید نرم کننده مو,
مشاوره و پشتیبانی جهت تامین مواد اولیه و دستگاه و تجهیزات
ارائه تخصصی انواع فرمولاسیون نرم کننده مو
سال ها همکاری موثر و موفق با کشورهایی چون ایران, عراق, افغانستان, تاجیکستان, کردستان, آذربایجان, ترکمنستان و... و کسب رضایت شما عزیزان, افتخار ماست. |
ارائه مشاوره رایگان از طریق (واتساپ, تلگرام, ایمو و ...) شماره تماس: 09157343270 اینستاگرام: formulsazan جیمیل: formulsazan@yahoo.com |
تاریخچه نرم کننده مو |
برای قرن ها از روغن های طبیعی برای حالت دادن به موهای انسان استفاده شده است. یک نرم کننده محبوب در میان مردان در اواخر دوره ویکتوریا، روغن ماکاسار بود، اما این محصول کاملاً چرب بود و هنگام استفاده از آن حتما باید از روکشی جهت چرب شدن مبل ها استفاده می شد.
عطر سازی به نام ادوارد پینو محصولی را به نام برلیانتین در نمایشگاه 1900 یونیورسل در پاریس ارائه کرد و این شروعی برای تولید نرم کننده های موی مدرن بود. محصول او برای نرم کردن موهای مردان از جمله ریش و سبیل در نظر گرفته شده بود. از زمان اختراع محصولات اولیه پینو، علم مدرن صنعت نرم کنندههای مو را به گونهای توسعه داده است که از سیلیکون، الکل های چرب و ترکیبات آمونیوم چهارتایی ساخته شده اند. این محصولات شیمیایی دارای مزایای حالت دهنده مو بدون احساس چربی یا سنگینی هستند.
نرم کننده مو چیست |
نرم کننده های مو نوعی محصول مراقبتی هستند که بافت و ظاهر مو را تغییر می دهند. این محصولات حاوی سورفکتانت های کاتیونی هستند که بلافاصله بعد از شامپو استفاده می شوند و به سطح تار های مو چسبیده و موجب رطوبت رسانی به موها می گردد. که سبب رفع خشکی و گره مو شده و در نتیجه شانه کردن و شستن موها را راحت تر می کند.
نحوه عملکرد نرم کننده مو |
فولیکول مو دارای پروتئینی به نام سیستئین می باشد که در اثر شستشو با شامپو از بین می روند و مو دارای بار منفی می گردد. اما در نرم کننده ها ترکیباتی به نام پلی کوآرتنیوم یا بهنتریمونیوم کلرید وجود دارد که دارای آمونیوم های چهارتایی با بار مثبت هستند که در اثر یک سری فعل و انفعالات الکترو استاتیکی به مو متصل می شوند و گروه های کاتیونی روی سطح مو, موجب دفع تار های مو از یکدیگر و در نتیجه باز شدن موها از هم و گره نخوردن و نرم شدن آن ها می گردد. ترکیبات ضد الکتریسیته موجب کاهش موخوره نیز می گردد.
نرم کننده ها سبوم و چربی متعادل پوست سر را که بعد از شامپو کردن از بین می روند را جایگزین می کنند.
پی اچ نرم کننده مو |
پی اچ نرم کننده در محدوده اسیدی قرار دارد و هیدروژن بار مثبت به موها می دهد و پیوند های هیدروژنی بیشتری با کراتین ایجاد کرده و مو فشرده تر می گردد. معمولاً برای حفظ اسیدیته از اسیدهای آلی مانند اسید سیتریک استفاده می شود.
ویژگی های فرمول نرم کننده مو فرمولسازان |
1) دارای خاصیت نرم کنندگی و حالت دهندگی بالا
2) حفظ رطوبت مو
3) از بین برنده خشکی و زبری و گره مو
4) دارای پی اچ اسیدی سازگار با پوست
5) عدم دو فاز شدن و ته نشینی
6) حاوی رایحه خوش
7) در حال تولید صنعتی
نحوه استفاده صحیح از نرم کننده مو |
ابتدا موها را با شامپو کاملا شسته تا کثیفی و آلودگی آن از بین برود و سپس مقداری نرم کننده را روی مو ریخته و ماساژ دهید و سپس آبکشی کنید. بهتر است نرم کننده فقط روی ساقه مو استفاده گردد و از آب ولرم مایل به سرد استفاده گردد.
درصورتی که موهای شما بسیار خشک، پف و وز است بهترین نرم کننده برای موهای شما نوعی است که حاوی مقدار زیادی مرطوب کننده است.
برای هر نوع مویی باید نرم کننده مناسب همان مو استفاده گردد و یک نوع نرم کننده برای همه موها مناسب نیست.
مزایای استفاده از نرم کننده مو |
تمام نرم کننده های مو, چه آنهایی که قبل و بعد حمام استفاه می شوند و چه آنهایی که مشابه شامپو هستند و در حمام استفاده می شوند موجب آبرسانی و حفظ رطوبت مو می شوند و به مو خاصیت نرم کنندگی می دهند که این امر موجب شانه کردن آسان و عدم گره خوردن موها می گردد.
نرم کننده ها حاوی ترکیباتی هستند که مو را از آسیب اشعه خورشید محفوظ نگه می دارد و موها را ترمیم می کند.
برای موهای فر و مجعد که شکننده و آسیب پذیر هستند, نرم کننده های مو بسیار مناسب هستند.
معایب استفاده از نرم کننده مو |
نرم کننده های مو برای موهای نازک اصلا توصیه نمی شوند زیرا موها را کم حجم نشان می دهد. همچنین استفاده بیش از حد از نرم کننده های مو موجب ریزش مو می شود.
ترکیباتی مانند پارابن که در برخی از نرم کننده ها وجود دارند در رشد مو اختلال ایجاد می کنند و رایحه ها و عصاره ها موجب آسم و حساسیت می گردد.
دیدگاه خود را بنویسید